Answer:
D, A, A.
Explanation:
(1). Key sentences state what the passage is about. The sentence, "Plants can grow everywhere" would be the key sentence since it clearly states what the passage is about and has three supporting details to back it up.
(2). The sentence, "There are different kinds of plants" is not a supporting detail because it doesn't support the key sentence.
(3). The passage tells us that plants can grow everywhere such as under the sea, on rocks, and even on trees. The choice, "The places where plants grow" would be the answer to this question.
Answer:
One day a woman was roaming the streets when she saw the latest expensive shoes in the glass window of a shop. she entered looking all battered with dirty clothes. two employees awaited and one of them looked at her in disgust. the other worker seemed welcoming and whispered to the other employee not to JUDGE A BOOK BY ITS COVER. when another customer walked in looking beautiful the rude employee attended to her at once and nudged her to buy the shoes. the woman said that she had no money and was just looking for a replacement for her own torn shoes. the dirty woman turned to buy the shoes. ALL THAT GLITTERS IS NOT GOLD and APEARANCES CAN BE DECEPTIVE
Answer: Took
Explanation: The traffic on the way home was so bad i wish we <u>took</u> a different route.
Hope this helps.
Answer:
A. it has a chronological structure because it connects major events in the production of sugar in the british empire
Explanation: