1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
AleksandrR [38]
3 years ago
10

Which factors influence how well a person reads? Check all that apply.

English
2 answers:
otez555 [7]3 years ago
8 0

Answer:

where the person reads

how actively the person reads

how difficult the text is

who asks the person to read

Explanation:

The person's reason to read or who asked the person to read doesn't really affect their skills. But the person asking might make them nervous, which affects one's ability to do something well. Also, the place can affect if its noisy or uncomfortable. It is also important to notice that the more you read, the better you read. Which makes it easier to read difficult texts, since they can affect you as well.

-Dominant- [34]3 years ago
5 0
B c and d all sound correct. :)

hope i helped - beanz
You might be interested in
Rewrite the following sentence using standard English and formal communication.
svet-max [94.6K]

Answer:

more speed of the story of the story of a g and an order to understand by the story is a good friend of matara in the world of the world and pinni today aakash and pinni today aakash and today aakash and today aakash and sister is not working properly and I am not sure if you know the story of the story of the following points thanks and

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Select the correct answer.
solmaris [256]
The correct answer is D.
7 0
3 years ago
Explain the figurative language in the title, “Translating Grandfather’s House”. What does the speaker mean by saying that he ha
wariber [46]

Answer:

He is translating the meaning of his grandfather's house as he sees it, not how his family does.

4 0
3 years ago
Which sentence best corrects the dangling modifier?
beks73 [17]

I believe

B) To find the park, we used a map.

Would be the correct answer. I hope this helps!

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
What is this passage mostly
elena55 [62]
The passage is mostly about how the olympics are an honor to host, they are very costly and many are starting to think that the cost is not worth hosting them. However despite this, many cities do still compete to host them.

Hope this helps :)
7 0
2 years ago
Other questions:
  • From the book Lord of the flys
    12·1 answer
  • 3 adjectives that describe an apple
    10·2 answers
  • How many sisters does Serena Williams have
    11·2 answers
  • Which two lines in this excerpt from Jane Austen's Pride and Prejudice suggest that Mr. Darcy is questioning his hasty judgment
    5·2 answers
  • East Antarctica is covered by massive layers of ice. The ice is thousands of meters thick.
    6·2 answers
  • Sensory details in the Cask of Amontillado that create mood
    9·1 answer
  • Fill in the blanks with appropriate prepositions :
    12·2 answers
  • The night was loaded with omens. The grieving sky turned the little water to a dangerous metal and then the wind got up – not th
    9·2 answers
  • Bizarre things in other countries that arr illegal ​
    5·1 answer
  • Read this sentence.
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!