Answer:
C - the possibility of compromise on the issue of slavery still existed
Explanation:
I took the test
Good Luck
Answer:
1. Radical Republicans
2 Johnson
3. Radial Republicans
4. Lincolin
5. I believe Lincolin or radical republivans
Explanation:
<u>Answer</u>:
After World War II, Decolonisation was happened in many Asian and African countries.
<u>Explanation</u>:
The World War II was fought between the two group of countries such as the Allied powers and Axis powers. The British occupied many colonies in Asia especially the Indian subcontinent. Its national struggle still remained peak in the war phase and the European powers had already looted lots of resources during the war and the pressure arises from the western allied powers forced to decolonise Asia and Africa by European powers. India, Pakistan, Malaysia, Phillipines, Albania and many other colonised countries gained independence after the world war II.
Answer:
B: Both empires sought to project power as a mean of expanding their territories.
Explanation:
We can eliminate A as the passage mentions nothing about rebellion.
B is correct, by elimination of other options and I got it right on edge.
We can eliminate C as it does not mention a comparison between the two nations, thus we can not decide who had more political power.
D is wrong because the passage mentions the Songhay extracting wealth, but option D places wealth extraction on the Mughals.
Hope this helps.
Antifederalists argued that in a state of nature people were entirely free.