Answer:
A search engine provides accurate search results OR answers for the persons" questions.
Explanation:
Answer:
#3 "Long dappled grass"
Explanation:
It's a paragraph that describes the scene therefore helping the reader visualize what's going on.
The correct answer is C) to show that he is sympathetic to Sancho’s cause
Sancho, a Black slave, who lived in Britain at the height of the debate on antislavery, write to Sterne, a well-known author, to publish more work regarding anti-slavery sentiments on a novel. This is according to the excerpt from Letters of the Late Ignatius Sancho, an African.
Answer:I believe the answer is likewise
Explanation:
First, does not make sense, If you read the sentence and put the word's into the sentence it just doesn't make sense.
On the other hand. It could make sense, if the following actions weren't so similar. On the other hand would've worked if Ernest left Paris for America, because then the two wouldn't be ending up in the same place therefore concluding it not to be similar.
Likewise, to me, makes the most sense, because the passage implies that the two people end up in the same place which being Paris.
Please forgive me if I am wrong, I only mean to give advice to try and help. Thanks!
<u>Answer</u>:
The sentence that would improve this conclusion is - Organizing safety classes for drivers and cyclists will ensure that everyone knows the rules. The right option is <u>Option B.</u>
<u>Explanation</u>:
While analysing the conclusion of this excerpt, this option seems to be the best. In the end of the passage it is said that sharing the road can be tricky, but there are things that can be done. One option is given which is the organisation of safety classes for drivers and cyclists. If any country or town, opts for this then there would be less chaos on roads and seeing others people following the rules and regulations will bring about road safety and ensure the safety of drivers and cyclists.