1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
aev [14]
3 years ago
14

DISCUSSION QUESTIONS: After reading the short story, answer the

English
1 answer:
ohaa [14]3 years ago
4 0

Answer:

greg meets lemon brown by taking a walk to get away from his father's lecture and walking in a abandon home

You might be interested in
‘Sirens 20
dlinn [17]

Answer:

it's cool but i don't very good spaek English

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Two of the most familiar kites in the Southern United States will be the swallow-tailed kite and the Mississippi kite. What is t
Eduardwww [97]

Answer:

A)

Explanation:

Kites: Birds of Glory

As a rule, raptors, or birds of prey, are among the most admired and adored birds in the world. From the California condor to the snowy owl, few birds compare to the tigers of the air: the great hunters whose beauty and skill have inspired art and literature for centuries. The most glorious feathers of the peacock or the vibrant plumage of a bunting cannot compete with the power of a peregrine falcon or the determination of an osprey. Included in this group of hunters, however, is one bird of prey that is little known but equally impressive. The kites of the world are generally smaller than most raptors, but just as astonishing in skill and grace as any other hunter of the skies.

Most people think of paper or cloth structures flown with string from the ground when the word 'kite' is used. In addition to these popular toys, kite can also refer to a type of raptor. Kites have a small head, a short beak and long narrow wings and tail. Kites can be found all over the world in mostly warm regions. Kites live on a variety of prey—from insects to small rodents or reptiles. Some kites eat only one kind of prey. Kites are generally masterful in the air and represent a group of birds that are among the most acrobatic of fliers.

Two of the most familiar kites in the Southern United States are the swallow-tailed kite and the Mississippi kite. The Mississippi kite is rather plain to look at: a light brown and gray body with a buff or white colored head. But to watch a Mississippi kite fly is to watch a ballet in the air. These raptors eat primarily flying insects, so they do most of their hunting on the wing. As you might imagine, catching flying insects requires a great deal of agility and speed. If you are lucky enough to see one in flight, you will be amazed at the quick turns, graceful moves, and speedy pursuits of this bird. Look for them above large fields, especially during the summer.

The swallow-tailed kite, also common in the South, is more easily identifiable and often seen flying over roads. With black wings and tail, white head and body, and a forked or swallow-like tail, this raptor is just as acrobatic as the Mississippi kite. Swallow-tailed kites like flying over highways in the summer as they can take advantage of the thermals, or columns of warmed air, that rise above the pavement. Once they have climbed to sufficient height, swallow-tails will glide, looking for snakes and reptiles and insects. They also eat small rodents, frogs, and other birds on occasion. Watching a swallow-tail fly is a lot like watching a gymnast perform a floor routine. Rarely flapping its wings, it uses its forked tail to make sharp turns, trace circles in the sky, or simply maintain a heading. Skilled, accomplished, and graceful, this bird is as entertaining as it is beautiful.

Both kites are known to eat while flying, unlike most other birds of prey. This practice conserves energy and allows them to hunt almost continuously. While these kites are not listed as endangered, they are rare and in some states are listed as critical. Loss of habitat is the main reason for the decline. If you are lucky enough to see one, count yourself among the few. These magnificent birds are a sight you won't soon forget.

Read this sentence from the third paragraph:

Two of the most familiar kites in the Southern United States will be the swallow-tailed kite and the Mississippi kite.

What is the purpose of this sentence in the paragraph?

To further narrow the focus of the article

To introduce a new main idea to the article

To suggest some kites are better known than others

To take into account what readers know about kites

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Considering this is a classification essay, what is the strongest aspect of Gracie's thesis statement? People can create the bes
kolbaska11 [484]

Answer:

B. Gracie lists the types of snow.

Explanation:

Since this is a classification essay, Option B is correct because it truly expresses the strongest aspect of Gracie's thesis.

Gracie tends to classify the types of snow available thereby fulfilling an aspect of the classification essay in her thesis statement.

In a classification essay, ideas, characters, or objects which have shared characteristics are usually classified into specific areas and groups. This type of academic paper is usually requested in high school and college but also present in higher levels.

3 0
4 years ago
The remaining Greek scholars moved to Jundi Shapur. Jews joined them, as did a group of Christians called Nestorians, who had th
PSYCHO15rus [73]

(B) The scholars at Jundi Shapur were interested in various disciplines.

B is the best answer because it most accurately shows an inference from the passage. We know that the scholars were interested in various disciplines because it says, "The school created the very first teaching hospital in the world, a place where the sick were treated and young doctors learned their craft, as well as a fine observatory to track the heavens." This shows that the scholars studied everything from medicine to astrology. Option A is incorrect because the passage does not indicate that any of the academics had been persecuted. Option C is wrong because the passage says nothing of the scholars' genders. Option D is wrong because it does not include all of the cultures of the scholars that are talked about in the passage.

5 0
4 years ago
Read 2 more answers
A barrier to memory is:<br> A)routine.<br> B) mind-mapping<br> C)intention.<br> D<br> disinterest.
Rudik [331]

Answer:

b

Explanation:

3 0
3 years ago
Other questions:
  • Pollution levels are increasing. Threats to nature are rising. It has never been more important to protect America's natural bea
    12·1 answer
  • Hangouts???????????????
    7·2 answers
  • Each of the following is a viable reason for writing an autobiography except A. to provide for reflection on personal experience
    15·2 answers
  • The following passage is taken from Ecclesiastes, a book in the Old Testament. First, summarize the main idea behind the quote.
    13·1 answer
  • Read this excerpt from "It's My Constitutional Right!"
    12·2 answers
  • If you had to choose, would you want vanilla or chocolate ice cream for dessert? A) Simple B) Compound C) Complex D) Compound-Co
    13·1 answer
  • As used at the end of paragraph 4 ("I suspect... years"), "scratching at most nearly means
    15·1 answer
  • Find 4 different language techniques and write their effects: If you finish this and the answer is good, I will g1ve 50 more poi
    7·1 answer
  • Please help me again......
    14·2 answers
  • Write a letter to your uncle or aunt telling him you need money and the reasons​
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!