1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
iogann1982 [59]
3 years ago
5

Helpppppppppppppppppppppppplz

English
2 answers:
HACTEHA [7]3 years ago
7 0
1. Numb 2. Package 3. Surprise
faust18 [17]3 years ago
4 0
I put the answers on the line

You might be interested in
Fuel crisis of nepal in two paragraphs<br><br>​
11111nata11111 [884]

Answer:

Nepal’s fuel supplies – mainly coming from the Indian Oil Corporation – have been largely cut off. India claims its trucks are reluctant to cross the border because of turmoil in the region, but many Nepalis are convinced that India is deliberately blockading the country, trying to convince Kathmandu to rewrite the constitution, the Financial Times reported last week.

Cordaid project sites in Rasuwa district, about 3.5 hours drive from Kathmandu, have been affected by the blockade and fuel shortage. Staff members of Cordaid and partner organizations have not been able to visit the area and monitor relief operations on a regular basis. They are covering long distances by foot to do their work in the field.

The last two weeks we haven’t been able to send trucks to sites with emergency items (WASH materials) to the project sites in Rasuwa. The first phase of the emergency recovery project is supposed to end by 25th of October, but due to the situation this is likeley to be postponed.

Cordaid driver Anil Tamang: “I got 20 litres of fuel last week, after queuing for 6 hours. But now gas stations have been closed completely.” Cordaid continues to conduct risk assessments in two villages in Rasuwa district. We can only do this, because most of the trainers, community mobilizers and community members are walking long distances to reach the villages.

Fuel shortages severely hit Nepal’s economy. The beginning of October is the start of the tourist season, an important source of income for the country. But restaurants are closing due to shortage of cooking gas and essential supplies. The fuel crisis affects the many trade fairs and annual exhibitions that come with the big festival of dasain, starting on October 16th. Moreover, the many thousands who directly depend on their daily earnings, are losing their daily bread as a result of the blockades

7 0
3 years ago
What happens to odysseus' men when they eat the fruit of the lotus flower?
erik [133]

Answer:

they started to disobey orders

Explanation:

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
What should you do right before you give your oral report?
luda_lava [24]
You should take a deep breath
5 0
2 years ago
Read the excerpt from It's Our World, Too!: Young People Who Are Making a Difference. At 10:30, students from all grades packed
Evgesh-ka [11]

 The author’s purpose in the above excerpt is to encourage readers to do something about what they believe in.  

In the story, “It's Our World, Too!: Young People Who Are Making a Difference,” racism is at the heart of the problem. The purpose of writing the story was that he wanted to tell the readers about the ways the young people are working to bring change in the world. The story encourages the readers to act on their thoughts and beliefs. Though Neto was not supported by his coach and others, still he decided to take his stand.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which passage from the Article best supports the idea that the information obtained from a
-Dominant- [34]

Answer:

Take the Fitbit. The bracelet-like gadget can count someone's steps. It helps people  stay physically fit. The newest models track heart rate and stress levels.

Explanation:

The above passage (part one) from the article supports the idea that information obtained from a wearable device can be used to improve one's well-being.

This part claims to help people stay physically fit and it also claims that its newest models track heart rate and stress level. Staying physically fit, tracking heart rate and stress level are all related one's well-being.

Jacquard Tag in second part is not about one's well-being but about reaching Google's voice assistant.

EP 01 in the third part is about having fun for feet by syncing with music.

The last and fourth part is the conclusion and talks about tackling common problems.

3 0
3 years ago
Other questions:
  • Hamlet: What a piece of work is a man! How noble in reason! how infinite in faculty! in form, in moving, how express and admirab
    10·2 answers
  • Which detail is an example of internal conflict in "the monkey's paw"?
    10·2 answers
  • How does the bill of rights play a role today?
    7·2 answers
  • You will have to determine which puppy is nicer before you adopt one. Which of the following is true about this sentence? It con
    13·1 answer
  • What can be the next right thing you want to do in your further life ? Why is that so?
    12·3 answers
  • Select the correct text in the passage.
    8·1 answer
  • fill in the blanks with appropriate words: the main character was quite________. (interested / intresting)​
    5·2 answers
  • Which type of advertising appeal is used in the above advertisement?
    12·2 answers
  • Chapters 8-14:
    13·1 answer
  • What do the people in the cave believe about their lives?
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!