First question: A; Second question: C
Answer: the Gettysburg National Cemetery
Explanation:
Answer: False
Paraphrase is defined as the restatement of a passage or text with the use of other words. It is used to explain the meaning of the passage or text in a more understandable and clearer way. A paraphrase does not use quotation marks. Instead, it is commonly presented with declaratory phrases.
Answer and Explanation:
Quaid-e-Azam defended an ideal of youth which he believed would bring good results to society and the country as a whole. For him it was necessary that young people did not get involved in political matters, nor let parties and politics influence their youth. Instead, young people should focus on their studies and build good academic knowledge, so that in the future, as adults, they have a good foundation and good reasoning to make their own political decisions. Unfortunately, today's youth have failed to follow the concepts of Quaid-e-Azam and have been increasingly influenced and often manipulated by politicians and parties, letting themselves be carried away, often by faux politics that even discourage knowledge and studies, based on fanciful and invented concepts.