The OED is not just a very large dictionary: it is also a historical dictionary, the most complete record of the English language ever assembled. It traces a word from its beginnings (which may be in Old or Middle English) to the present, showing the varied and changing ways in which it has been used and illustrating the changes with quotations which add to the historical and linguistic record. This can mean that the first sense shown is long obsolete, and that the modern use falls much later in the entry.
Answer:
Explanation:
The near future participle for détruire is: détruira
Complete the sentence using the correct verb conjugation, <u>nager à</u> la piscine
Answer:
1 is Expensive, 2 is limestone, 3 is larva, 4 is culture, 5 is source, 6 is charge, 7 is formations, and 8 is emissions
Explanation:
Answer :
The title of the passage "THE WORLD’S FIRST TRUE UNIVERSITY" informs the reader that the text of the passage with focus on one university, namely Jundi Shapur .
According to the writer, it was an exceptional university and was the meeting place of the world's great minds. The school created the very first teaching hospital in the world. The school had links with many of the great civilizations of Asia, the Mediterranean, and Europe.
The heading helps the reader to understand the central idea of the given passage in the following way :
It informs the reader that the text will focus on a specific school.