"Lying is a cooperative act. A lie has no power by its mere utterance. Its power emerges when someone else agrees to believe the lie."
Answer:
todays passage was about the concept of how a centeral isnt stated directly in the passage, but sometimes it can be the time frame of the text. it also explains how to find out the centeral idea if it it not exactly written in the passage.
Explanation:
Answer:
D
Explanation
the only other answer i could think it would be would be field research. but why i think it isn't that is because field research is going out and getting research your self.
Answer:
the pocket watch
Explanation:
Boo Radley, who's always been this strange figure of legend to them, is trying to reach out to them. The knothole is Boo's sole means of communication with the outside world; it's also the only way he can reveal something of himself and his true personality to the Finch children. All the various items he leaves in the knothole provide a tantalizing glimpse into his own little world, a world that no one else has ever had the chance to see.
Answer:
The sentence that best supports the inference that Madeleine's parents are supportive of her artistic interest it:
Her basement was equipped with countless expensive art supplies, including an easel, dozens of sets of various paints, and stack after stack of specialty paper.
Explanation:
<u>According to the passage, Madeleine would spend hours as a child painting in the basement. Since she was young and had no means to make her own money, the fact that she had expensive art supplies leads us to infer that her parents were supportive of her artistic interest. We can assume they were the ones buying her the supplies. That is why the best option is:</u>
Her basement was equipped with countless expensive art supplies, including an easel, dozens of sets of various paints, and stack after stack of specialty paper.