1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Nikolay [14]
3 years ago
6

Both gertrude and claudius try to convince hamlet that

English
1 answer:
katrin2010 [14]3 years ago
6 0
That the death of his father is a natural part of life.
You might be interested in
Write statements and questions, using the words below and the modal verbs in brackets​
mario62 [17]

Answer:

4. Were you able to arrange

5. We are not able to answer

6. Are we able to get

7. I'd love to be able to play

8. We really enjoy being able to swim

Explanation:

just insert the words where they make sense (and change the tenses)

7 0
3 years ago
A paragraph describing the morning of the city
statuscvo [17]

Answer:

A morning walk is very rewarding. It is only at this time in the cities when the roads are not crowded. There is hardly any traffic. One can enjoy the walk in the lap of nature. As one walks, the worries and anxieties vanish away. The feet stride out in a joyful rhythm. The sheer delight of the movement is enough to make the day. In the morning, the nature is at its best.

I go for morning walk with my friends to the nearby park where we take two or more rounds of the walking path. As we set out from our home, we see the street deserted except for a few walker like us. There are couples in track suits and sports shoes walking briskly along. There are also groups of elderly men gossiping and laughing among themselves. Youngsters are seen wearing ear phones and jogging to their favourite songs.

The park is around 300 metres. I can hear the chirping of the birds, parrots and pigeons. They are seen flying from one branch of a tree to another. Amidst the sheet of thin white fog the colourful flowers in the park give solace to the heart and a feast to the eyes. The fragrance of the sweet smelling flowers fills my mind with a freshness which cannot be compared to anything in the world.

The park is filled withe people of various age groups. The cold winter has not prevented these health conscious individuals to stay back in their cozy beds and to put off going for the morning walk, the most important nutrient for the healthy body.

The pure fresh air of the morning devoid of the poisonous gases exhaled by the innumerable vehicles running to and fro in the city streets gives a boost to the body to battle in the days’ hectic schedule.

Gradually, penetrating through the dense fog, the first rays of lights glimmer and shine across the park. Now the body begins to respond well to the movements of the limbs and the flow of fresh, cool air one breathes. The momentum now sets in and the legs appear to walk effortlessly. On feet glides over the other as if trying to be the first to land ahead. An hour later, it is time to stop. The empty stomach demands attention.

By the time we return from our walk many tea-stalls and sweet shops are open making fresh sweets and snacks. We stop at our favourite shop where we indulge in hot tea and samosas.

Words are insufficient to describe the feelings one undergoes during winter morning walks and the experience of indulging in hot and tempting snacks.

8 0
3 years ago
How does Miss Maudie react to the spectacle of the trial? How is her
professor190 [17]

Answer:

While Miss Stephanie seemed to feed on the gossip and her approach to the blacks seemed the same like the majority of Maycomb's residents, Miss Maudie seemed disinterested in the case. And even if she is interested, she seems to not show it. Rather, she'd prefer to stay at home and observe it. Moreover, she feels it's unfair to enjoy seeing a man fighting for his life, terming it to be akin to <em>"a Roman Carnival"</em>.

Explanation:

Harper Lee's <em>To Kill A Mockingbird</em> deals with the lives of the American South, with special focus on the racially charged Tom Robinson's trial. Miss Maudie is also one character of the story who seemed minor but provides lots of meaning to the many events in the story.

In chapter 16, when the townspeople were all eager to go to court to observe the ongoing trial of ra pe accused Tom Robinson against the Ewells. But Miss Maudie did not go or seemed interested in it, rather claiming that <em>"it's morbid, watching a poor devil on trial for his life"</em> and termed it <em>"a Roman carnival"</em>.

On the other hand, Miss Stephanie Crawford was all dressed up in her finery, with <em>"hat and gloves"</em> to be a part of <em>"the gala occasion"</em> as Scout put it. She claims that she's going to the court <em>"to see  what Atticus’s up to"</em> but at the same time, considering her gossipy nature, she most likely went to learn and feed her curiosity. Moreover, she is like the other whites around Maycomb who were too conscious of the racial difference while Miss Maudie seemed more supportive of Atticus' support of defending a black man.

Miss Maudie supports Atticus' cause of defending Tom, admitting that even though he lost the case, it was still a work in progress. In chapter 22, she told the children that <em>"we’re making a step—it’s just a baby-step, but it’s a step"</em>, seemingly signifying to the changes that are to come in the future.  

4 0
3 years ago
What assumption does the writer of an allusion make about the reader? A. That the reader does not have the background knowledge
trasher [3.6K]

Answer:

D. That the reader has the background knowledge to understand the allusion

Explanation:

If there is an allusion to Venus the goddess of beauty, the counterpart of Aphrodite(Greek Mythology), someone who does not have any background knowledge about Roman mythology or mythology in general would assume the writer is referring to Venus, the planet rather than the goddess.

In order to understand an allusion as used by a writer, the reader must have adequate knowledge as this was expected of the reader by the writer.

4 0
3 years ago
In the context of the passage as a<br> whole, lines 3<br> through 5 suggest that Clare
o-na [289]

<em>Where</em><em> </em><em>is</em><em> </em><em>the</em><em> </em><em>passage</em><em>?</em><em> </em>‍ ....

8 0
3 years ago
Other questions:
  • Read the excerpt below and answer the question.
    12·2 answers
  • What does ballad mean
    9·2 answers
  • Read the excerpt from "Code Talkers.”
    5·2 answers
  • Which of the following statements about the FAFSA process are TRUE?
    7·1 answer
  • Which would be a complicating factor for this argument about the benefits of volunteering?
    6·1 answer
  • What is a guide? How is it different from an academic essay?
    8·1 answer
  • In about 140 words, write a paragraph about your favorite electronic device.​
    10·1 answer
  • According to the article, the author believes… Question 17 options: E-books are better than print books. E-books and print books
    10·1 answer
  • Helppppp
    5·1 answer
  • How did the Structural choices in the kite runner position the reader to view Amir?
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!