You multiply each number by the number of weeks in a year.

Federal taxes:

$55.80 x 52 weeks = $2,901.60 for the year

FICA:

$29.21 x 52 weeks = $1,518.92 for the year

The answer is <span>B. about 30 yd2 to 40 yd2</span>

**Answer:**

C.25

**Step-by-step explanation:**

In 1 Hour, The car will be able to travel 25 Miles. Hope it Helps!

**Answer:**

25 cm cubed

**Step-by-step explanation:**

V = lwh/3

5x5x9 divided by 3

225/9 = 25

**:**

Since , we get:

-----------------------------------------------------------------------------------

We have

simplify

then the radical rule is used:

⇒

Now we have and

-----------------------------------------------------------------------------------

and

-----------------------------------------------------------------------------------

since is the half of

-----------------------------------------------------------------------------------

<em>(-4+5=1)</em>