Answer:
Movie about the Holocaust the boy was a Jewish boy trapped in a concentration camp.
Explanation:
Very sad movie
The correct answer is this: SHE DIVULGES HER DISDAIN OF HIS SUPERFICIALITY.
To be superficial means to be shallow, to lack depth. From the passage given above, the man in the passage show his ignorance by revealing that he has never seen white elephants before and the reply that the girl gave him shows that, she dislike his ignorance in such matter.
Answer:
Gamora realized that the life-sized teddy bear was too heavy to carry, and couldn't fit into her car.
Explanation:
words like, And, but, nor, for, so. Need a comma before the word.
1.- The have fueled in him great animosity toward white people.
2.-Parallelism contrasts the dishonorable behavior of white people with the admirable conduct of Native Americans.
<em>Determine the main idea</em>
<em>The main idea is: Flying in a plane is a good opportunity for people to learn about the geological features of the earth below them.</em>
- <em>This sentence is the primary point that wants to be communicated in the text. The topic is “learning about geological features”, and “flying in a plane offers a great opportunity to learn geological features” is the concept that the writer uses to convey the topic. The first three lines are used by the writer, to smoothly introduce the main idea. The first three lines take us to the main idea through an anecdote, which helps us in arriving to the topic in a familiar tone. The rest of the sentences after the main idea, help us in understanding what comes after that experience, this is how the writer took advantage of his realization.</em>