Answer:
the answer is reason one: The legal driving age should be raised to eighteen for safety reasons
Explanation:the passage states throughout the text that there are very high risk factors for drivers of such a young age. for reference, the first sentence of the passage talks about car crashes being the leading cause of death for 16-year-old drivers in which the passage as well supports this claim by stating the quote "According to the National Highway Safety Administration, the rate of crashes, both fatal and nonfatal, for sixteen-year-old drivers is almost ten times the rate as that of drivers aged thirty to fifty-nine, as calculated per mile driven". the main idea wants us to focus how many are injured or killed because the minimum age for starting drivers is so low rather than having the audience take attention to the financial struggle driving/owning
The marvel cinematic universe has always showed movies
Answer:
Yes
Explanation: All most all of them are based on figurative lavage
The correct answer is B. At Tuskegee, Carver's research helped develop alternate crops for farmers who lived in harsh climatic conditions.
Explanation
The text talks about George Washington Carver and his academic and professional life related to seeds and the agricultural industry in general. His professional life was noted for developing different inventions using peanuts. On the other hand, one of his most important investigations was that which allowed him to create alternative crops for growers who inhabited places with harsh climatic conditions. According to the above, the sentence that best supports the idea that Carver is responsible for helping people who earn a living even when farming could not be carried out is B. At Tuskegee, Carver's research helped develop alternate crops for farmers who lived in harsh climatic conditions.