Answer:
For every 1 million species, 100 to 1,000 go extinct each year, mostly because of human-caused habitat destruction and climate change, according to a study Pimm published in May. ... So the eradication of an invasive species could compromise the recovery of a native endangered one.
Explanation:
The statement that best summarizes the central idea of the above excerpt is the statement in option C. The central idea of the passage given is that military officers always takes many safety precautions in the discharge of their duty. This can be clearly seen from this passage, for instance one could hardly know that these men are military officers because they were not putting on their uniforms, they also park their vehicles away from public glare when they got to their destination. These are necessary precautions that enhance the success of their jobs.
When he was done would be the sentence fragment. The rest are complete thoughts.
<span />
Neither had more than the other one. Since, regardless of how enormous or little states were, they each got the opportunity to cast a ballot just once per state.
Yes 24 seems correct to me