I would definitely say that this is the first option: Teenagers' concerns about appearance can affect their feelings about themselves.
Why do I think this? Well let me explain. In the first passage, the person specifically prays for the boy they fell in love with, as well as a new nose. That would indicate that they aren't happy with the way they look.
Now onto the second passage. Alfonso believes that he has to be in amazing shape to get the girls in "cut offs" to notice him, and to think that he's strong and handsome. He wants them to think that he's capable of handling himself, no matter the circumstances. It also states that he hates the way he looks. He's insecure about what he looks like.
I hope that this helps you.
I think your answer would have to be A.
Answer:
"Bernice Bobs her Hair" is a very significant title. Just by reading the title you can tell that the story is based in the 1920s. Bernice is far from a flapper in the beginning of the story. She is a wealthy well known girl in the town or city that she lives in.
Explanation:
That the wedding be moved up a day, to Wednesday so she could hurry and marry Paris (but really to fake her death and be with Romeo)