Answer:influenced the relationship between settlers and american idians .
Explanation:
Answer:
The population of the Native Indians depends on the different geographical and cultural norms of these people.
Explanation:
Most Native American cultures are usually very spiritual and community-centered in nature. This is in sharp contrast to the concepts of Native American culture as most Native Americans strongly believe in natural resource production and preservation. Climate is important because if an area is too cold or too hot, it's harder for significant amounts of peoples to survive there, particularly if they are dependent on agriculture. The land itself is also crucial since some types of soil are much preferable for agriculture than others. Although these generalizations are not assigned to such a diverse population.
Answer:
In a well-regulated democracy, men give authority to leaders but are equal to them
Explanation:
According to the given passage, the author states that in a well-regulated democracy, people give authority to certain people to become leaders, such as magistrates, senators, judges, etc, but those same men are also equal to the men who gave them such authority.
Therefore, the statement that best summarizes the passage is "In a well-regulated democracy, men give authority to leaders but are equal to them"
Answer: White families moved out of the cities and into suburbs.