Answer:
Equiano's An Interesting Narrative is an example of antislavery literature. It depicts, in graphic prose, the horrors of the slave trade and the brutality of slavery itself.
Explanation:Equiano's An Interesting Narrative is an example of antislavery literature. It depicts, in graphic prose, the horrors of the slave trade and the brutality of slavery itself.
The term extended metaphor<span> refers to a comparison between two unlike things that continues throughout a series of sentences in a paragraph or lines in a poem. It is often comprised of more than one sentence and sometimes consists of a full paragraph.</span>
Answer:
1)motervation 2)rewards 3)Effort
Explanation:
1)This can lead you to work harder for your dream job
2)This will make you want to study harder so you can get rewards in later life
3)Knowing that you want to get your dream job you will put more effort in and study harder
Answer:
D. The magnitude of wild apples in Kazakhstan is stunning.
Explanation:
In Passage A, taken from "Apple: A Global History" by Erika Janik, the author uses words and phrases such as “thickets," "stretching in every direction," and "extensive forest” to emphasize the magnitude of wild apples growing in Kazakhstan.
In the passage, the author describes the view, he witnessed for the first time of wild apples growing in Kazakhstan. The author was stunned by the view and writes that he has stumbled upon the center of origin for the apples.
Therefore, the correct answer is option D.
Answer:
The central idea is to show how the foods offered in American supermarkets are very convenient, but unhealthy and attractive.
Explanation:
According to the article, we can see that as we age and understand more about healthy foods, the foods offered by supermarkets become less interesting. That's because, as adults, we look for the ease and practicality of frozen, extremely processed foods, fast food, among others. These foods do not propose a safe diet and can be very harmful, however, when an individual opts for healthier foods, he finds it difficult to find them in supermarkets.