Answer:
D. Spelling
Explanation:
There is a <u>spelling </u>error in this passage. T<u>he word “fysically” does not exist – it is misspelled.</u>
The word that should have been used instead is “<em>physically</em>”, which means something relating to the body or the outside appearance, opposite of the mind and mentally.
The passage tries to say that girls in the single-sex schools do not have such pressure to be perfect with their appearance, but that they should be happy with how they feel, act, and look.
Hi! you need to find his phrases and and maybe change them to his perspective? like “my dream job” would wither be “his dream job” or instead about saying elijah as YOU were talking about him then change it to HIS perspective like “ I went to an interview for MY dream job” does that make sense lol?
Answer: Despite many major developments, the basic principles of the country’s founders are still at play.
In the third paragraph of his inaugural address, JFK discusses the way the world is nowadays, and the way it was back when the United States was born. He argues that the world is very different now, as we now have the tools to eliminate all poverty, but also all life from Earth. However, he believes that the revolutionary ideals of the Founding Fathers are still very relevant in modern times all over the world.
Well to start off you can say “Technology, has been made for better systems to reach people but it has an effect on people being healthy and safe. These days kids get bored and wanna bully people which is called cyber bullying and causes sad behavior. Kids even get kidnapped for trusting people they think they know! The internet is full of fake profiles just for kids to get took sadly
The correct answers are B) "The price a consumer is willing to pay for a garden hose—its “perceived value”—is a lot higher in Germany than in the United States." And C) "If you want to buy a bottle of water while strolling through Central Park, you may be in for a shock."
Those are the sentences from the passage that support the idea that prices vary for complicated reasons.
The passage states that most consumers look for the best quality item for the lowest possible price and that the price they are willing to pay is influenced by many factors such as the wage they earn at work, how much they need the item, the amount of money they pay for their food, housing, and clothing. These factors change from one place to another and of course, prices too.
That is why is so difficult to understand that a bottle of water in your city cost $1.99, but in Central Park, New York, the same bottle different label can cost twice or more...and people pay it because they agree with the cost and the necessity that is satisfying. The same with the hose in Germany. It that is the correct value Germans assign to the function of the hose, they have no problem to pay an expensive price.