Answer: in the first passage the author means lonely as the regular definition which is being alone. He talks about the flowers and things because he is having alone time admiring them. He also talks about how he usually go on this walk to admire plants. Also, he talks about how he is so alone that nature is pretty much his friend.
The second passage refers to being lonely as in the greatness in enjoying your imagination when your friends are not around. For example, boredom can be used as the way this passage describes being lonely. In the first stanza, the poet says that he was wandering lonely as a Cloud that floats on high o'er vales and Hills. The phrase refers to him being roaming around without any purpose. He was all alone like a cloud that floats high in the valley.
Explanation:
The answer should be true
Answer:
Gliders, like other aeroplanes, fly by using ailerons, rudders, and elevators. Gliders are equipped with flaps to control fall speeds by boosting lift and producing drag. Many modern gliders also have airbrakes or spoilers, which obstruct airflow across the wing, raising drag and lowering lift.
Answer: this is important because it is good to have secure facts and people’s emotions. as humans, emotions come into play and there may be things that experienced people can tell you that facts cannot.
Explanation: