Answer: Increased food production has supported larger workforces in the manufacturing and service sectors.
Explanation:
Countries in South Asia have seen some of the fastest growth in industrialization in the past century and a rapid rise in agricultural capacity contributed in no small part to this.
With a rapid rise in agricultural technology, farmers in South Asia were able to increase yield so substantially that the larger workforce in the manufacturing and service industry were well supported and able to push these countries forward in industrialization.
When two neurons are activated at the same time, the connection between them will increase; this is called long-term potentiation.
1- Distinctive Vocabulary
2- Spelling
3- Pronunciation
Answer:
A. Keep it, because it uses descriptive language to convey the writer’s perspective on advances in robotics and set up the topic of the passage.
Explanation:
Answer A
Correct. The underlined text uses descriptive adjectives and adverbs to describe today’s robots and the way they interact with humans. This descriptive language helps to convey the writer’s perspective on advances in robotics and also sets up the topic of the passage, which is how humans and robots interact. Therefore, the writer should keep the underlined text.