Answer:
Ok I can help
Explanation:
but where is the options or passage ?
Answer:
Explanation:
The human eye is a sense organ that reacts to light and allows vision. Rod and cone cells in the retina allow conscious light perception and vision including color differentiation and the perception of depth. Ocular cells isolated from eyes contribute to the research on ocular system in vitro.
https://www.creative-bioarray.com/products/ocular-cells-list-149.htm?page=1
Answer: think about how to summarize the text.
Explanation:
The central idea of a text refers to the main point that an author is making about a particular topic. It is referred to as the author's primary message.
Sometimes the central idea in a text can be stated but sometimes can as be inferred. In such case, it's important to summarize the text in order to derive the main point.
Therefore, the correct option is B
Answer:
Information that can support your claim taken from the text.
Explanation:
Text evidence is when you have a passage or a story, and forexample your writing an essay. It might say text evidence when you need to get some kind of quote or information directly from that passage or story.