To answer this question, we first have to clarify some terms.
A frame story occurs when a story is told within a story. For example, in the movie "The Princess Bride," the story is told by a grandfather telling a story to his grandson. The story he tells is about the Princess Bride. The above excerpt does not have a frame structure. As a result, option B. can be eliminated.
A flashback occurs when a segment of the story goes back in time. For example, if the narrator is in the middle of a scene and then thinks about a time from his childhood, that is a flashback. However, in this excerpt from the novel, all of the action is occurring in the present. As a result, option D. can be eliminated.
That leaves options A. and C. It is clear the narration is occurring in chronological order. However, is that the best answer? To decide, look closely at what is happening in the scene.
The narrator is doing two things here. First, the narrator describes Scotty's actions. Second, the narrator is commenting on them. For example: He begins to play a song, but then the narrator switches to commentary and describes the song's "gushy metallic complexity." Scotty plays two more songs, and the narrator comments "their amplification was fine." This format continues throughout the selection.
Therefore, the best answer to this question is option A: Multiple switches are used between the action and commentary.
Dialogue between grandparents and students discussing about junk food.
Dialogue is a conversation or communication between two or more people. When a discussion about a junk food takes place, the dialogue between grandparents and students would be something like this.
Grandparent: We came to know from your parents and teachers that these days you consume a lot of junk foods.
One Student: Yes granny. We do! What’s the harm? Such foods are very delicious after all.
Grandparent: Of course they are. But do you know, such foods are considered very unhealthy.
Another Student: Unhealthy! How can such mouthwatering foods be unhealthy?
Grandparent: Consuming junk food once in a week is not the problem. But consuming too much of such foods everyday can lead to serious health issues.
Another Grandparent: Yes, and the preparation method of such food is also different and not that good and healthy as compared to homemade cooked foods. So we advice you not to eat up junk food. They may taste delicious, but not every mouthwatering foods are tasty and healthy. You got that?
Students: Yessss Granny.
The correct answer is b.
Hardly, as an adverb means "just", hardly, in this context is acting as a limiting modifier of the word ever. <em>Hardly ever</em> means very occasionally. We may use words like it to emphasize how infrequently an action takes place. You should note also that there could be other ways to give quite the same meaning, like when you use <em>rarely</em> or <em>seldom</em>, but, hardly ever has also a <u>negative</u> connotation.
I think it’s a because most of the time the main idea is in the first paragraph
Answer:
Good things come to those who wait.
Explanation:
According to the passage from the old Chinese fairy-tale "The Favorite of Fortune and the Child of Ill Luck.”,
The theme is most likely conveyed in this passage?