1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
jolli1 [7]
4 years ago
7

In the 1930s, Germany first began to expand aggressively by

History
2 answers:
DerKrebs [107]4 years ago
6 0
In the 1930s, Germany first began to expand aggressively by 

B. rebuilding the German military

they then joined forces with Italy

hope this helps
professor190 [17]4 years ago
4 0

The correct answer is - B. rebuilding the German military.

In the 1930's Germany started to prepare what was going to be done in the coming years by reforming and rebuilding its military, in order to set a solid basis for further military actions. This was against the deal after the World War I, but the other great powers seemed to think that it is nothing serious if Germany militarizes, and that it will not have any consequences. They were obviously wrong, and they witnessed that in the years that followed, when Germany started a military expansion in order to satisfy its territorial ambitions.

You might be interested in
N 1973 Congress passed the War Powers Resolution, which required the President to notify Congress within 48 hours when troops ar
xxTIMURxx [149]
D, checks and balances
8 0
3 years ago
What type of border would likely have the most protection?
Agata [3.3K]
National border is the type of border among the following choices given in the question that would likely have the most protection. The correct option among all the options that are given in the question is the third option or the penultimate option. I hope the answer helps you.
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
1. What were Abigail's attitudes toward
Arisa [49]
Is there a passage I could read to answer it?
6 0
3 years ago
Who believed the legislative branch should make the laws ?
slava [35]

C. Charles Montesquieu

6 0
3 years ago
Why was Carnegie Steel able to offer its product more cheaply than its competitors?
ludmilkaskok [199]

Compared to its rivals, Carnegie Steel is able to offer its goods for less money. Because he controlled the raw material supply, the means of manufacturing, and the channels of distribution, Carnegie was able to reduce expenses.

<h3>What cost-cutting measures took Carnegie?</h3>

He promoted bonds and made investments in oil and railroad sleeper carriages, but iron production was his main line of work. He relentlessly adopted practices that reduced per-unit costs, introduced the railroad industry's cost-accounting methods, and hired skilled chemists.

Because he controlled the raw material supply, the means of manufacturing, and the channels of distribution. Because Carnegie produced a subpar item, production costs were lower.

Hence choice 2nd is correct.

Learn more about Carnegie Steel :

brainly.com/question/1403856

#SPJ1

6 0
2 years ago
Other questions:
  • Which of the following was a result of the French and Indian war?
    12·2 answers
  • How many times does one need to fail to succeed
    6·2 answers
  • What would burning philosophy and history texts help Qin Shi Huang achieve?
    9·2 answers
  • What were John Calvin’s followers in France called?
    12·1 answer
  • The increase in learning during the 1300s, 1400s, and 1500s, was known as what
    13·2 answers
  • Who wrote the Odyssey?​
    13·2 answers
  • The Hebrews had to deal with all of the following groups in Canaan EXCEPT:
    14·1 answer
  • Help please! My last question!
    11·1 answer
  • CAN SOME ONE GIVE ME THE RIGHT ANSWER TO THIS PLEASE
    6·1 answer
  • According to the passage, how did the arrival of the Spanish affect the early Great Basin people?
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!