Answer: in the first passage the author means lonely as the regular definition which is being alone. He talks about the flowers and things because he is having alone time admiring them. He also talks about how he usually go on this walk to admire plants. Also, he talks about how he is so alone that nature is pretty much his friend.
The second passage refers to being lonely as in the greatness in enjoying your imagination when your friends are not around. For example, boredom can be used as the way this passage describes being lonely. In the first stanza, the poet says that he was wandering lonely as a Cloud that floats on high o'er vales and Hills. The phrase refers to him being roaming around without any purpose. He was all alone like a cloud that floats high in the valley.
Explanation:
Answer:
Explanation:
Physical education is a course taught in school that focuses on developing physical fitness. Effective P.E. classes help kids develop skill and confidence, maintain physical fitness, learn about personal health and wellness, and demonstrate positive social skills.
Answer:
The wind symbolises the raw and brutal power of nature. The wind god is a symbol of might and strength.
Answer:
A person that appears every time someone dies.
Explanation:
Answer:
A form of of journalism in which the information is sourced from investigation.