1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Andrei [34K]
3 years ago
9

The Tempest, Lines 9-19: Based on the exchange between the boatswain and passengers in these lines, infer how the boatswain feel

s about his passengers and explain how you can tell. What can you infer about the characters of Alonso, Antonio, and Gonzalo? What evidence supports your inference?
English
1 answer:
zubka84 [21]3 years ago
4 0

Answer:

The Tempest written by Wiilliam Shakespeare and first performed in 1611, is the story of an exiled ruler.

Explanation:

In Act I, Scene i, we are introduced with the character "Boatswain" a commoner and the noble characters, whose names are not mentioned but introduced later in the play. The story begins with the characters stuck in the middle of the raging storm. Boatswain and his crew, in the lines 9-19 are trying to save the ship and commands the nobles to go under-deck.

<em>"ALONSO </em>

<em> </em>

<em>Good Boatswain, have care. Where’s the Master? </em>

<em>Play the men</em>

<em>BOATSWAIN </em>

<em> </em>

<em>I pray now, keep below."</em>

<em> </em>

The nobles get offended by the rudeness of the commoner "Boatswain."

<em>GONZALO </em>

<em> </em>

<em>Good, yet remember whom thou hast aboard.</em>

Boatswain's main motive is to save the ship regardless of who his passengers are.

<em>"BOATSWAIN </em>

<em> </em>

<em>None that I more love than myself. You are a councilor. If you can command these elements to silence and work the peace of the present, we will not hand a rope more. Use your authority. If you cannot, give thanks you have lived so long and make yourself ready in your cabin for the mischance of the hour, if it so hap.—Cheerly, good hearts!—Out of our way, I say."</em>

You might be interested in
What if Blanca Flor uses her powers to help Juanito escape but is left behind at Don Ricardo’s farm? Is it reasonable to predict
Cerrena [4.2K]

Answer:

Blanca Flor and Juanito will probably be reunited later in the story. After all Blanca does to help Juanito escape, it is likely that he will find help and return to the farm to save her. He would not leave her there to be punished after she saves him and helps him get free.

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Please help. I’ll mark as brainliest if correct!
aev [14]

Answer:

A. Teens can benefit from both work and school—-and avoid the pitfalls of materialism——simply by working no more than fifteen hours a week.

Explanation:

This is the most relevant to the main idea of the passage

~ Hope it helps

7 0
4 years ago
Read 2 more answers
What conclusions can be drawn about Kellan's attitude at the end of the text? Support your answer with details from the text.
V125BC [204]

Answer:

D. Kellan’s mom understands that the move has had an impact on Kellan’s life

Explanation:

6 0
2 years ago
The Swimmers by F. Scott Fitzgerald (excerpt) He floundered in the water. It went into his nose and started a raw stinging; it b
Maurinko [17]
Base on the story of the swimmer by F. Scott Fitzgerald, he reveal the setting of the passage by mentioning water and sand and the best answer among the choices is in the last choice. I hope you are satisfied with my answer and feel free to ask for more 
8 0
4 years ago
Rouifbdounf gt4tgr3we rtg3rewvg 3gvrefvd
Komok [63]
Angrily that’s the answer I got
5 0
3 years ago
Other questions:
  • LAST ONE I PROMISE!
    6·2 answers
  • The sensory details in the excerpt evoke a sense of
    7·1 answer
  • describe some ways your community would be affected if the population were to suddenly increase or decrease.
    7·1 answer
  • Which sentence is correctly hyphenated?
    6·1 answer
  • How do you benefit from holding a job
    10·1 answer
  • 1.We found a .................................................. truck yesterday.. Single choice.
    10·2 answers
  • And this was the reason that, long ago. In this kingdom by the sea,
    9·1 answer
  • What evidence suggests Chung had a good experience in her summer job on Capitol
    10·2 answers
  • In the phrase "by the benignant influences of the former” (par. 3, bottom of p. 214), benignant most likely means:
    7·1 answer
  • Please ignore the selceted choice. Please do not answer randomly!
    8·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!