Answer:
<em>Just say those question I am ready </em>
Answer:
because it gives us heat and light to do our daily work ..it helps to cook food ...it helps in night to see. anywhere,
any thing
There is no passage and answer choices, so it is impossible to answer this question. I apologise.
Answer:
Phillip is now blind, and everything is black. Timothy is shocked at first, but he tells Phillip that the blindness is only temporary. The same thing happened to a man in Barbados, and he got his eyesight back. Phillip's pain is gone, but he still has a good freakout.
Explanation:
that is what happened in chapter 4
The details from the passage which shows why <em>Andy wants to write a letter to be read at the game </em>are to:
- Satisfy the protesting players
- Shame the racist fans
According to the given question, we are asked to show which details from the passage which shows why <em>Andy wants to write a letter to be read at the game </em>
As a result of this, we can see that from the complete text, there is the issue of racism from the fans which led to protest from the players and Andy asks to write a letter at the end of the game so that he could satisfy the protesting players and <em>shame the racist fans</em>.
Read more about racism here:
brainly.com/question/19891893