The correct answer is D. Builders were held legally accountable for their work.
This is the correct statement, as the passage clearly discusses the repercussions of builders who do not do a good job. In the passage it discusses how a building that falls due to poor construction will result in the death penalty for the individual who built the house. This ensures that the builders take their time and do the job well in order to face the death penalty.
Answer:
Cities and urban centers formed around factories as people migrated there for jobs
Explanation:
People continued migrating to the US, children didn't have to win the right to work, and the food supply did not decrease.
1 2 3 and 4 are all wrong but if one was right id say 3
Answer:
Rome's navy no longer had enough ships to control the Mediterranean Sea. The Roman army grew in size and became dominant in the Mediterranean region. Rome limited its soldiers to six months of service each year.
Answer:
Taliban.
Explanation:
This is because the US saw the Taliban as a stabilizing force which will ensure smooth flow of the well stored Middle east oil from the Gulf to the Western Countries.
In other to demonstrate total support, the US did not provide any arms or financial resources to the Taliban,but the alliance came from the fact that the Taliban were anti Iran,(US antagonist) and anti-Shiite. They(US) believed that the support from Taliban will enable them to gain an allies against Iran, and for smooth channelling of oil pipeline routes out of the Gulf region through Pakistan.The reason was that these pipeline routes should be under her(US) allies in this case the TALIBAN. The plan was that if the pipeline route would be through the Pakistan to the Gulf.Hence a good Arab Allies would be needed.