Answer:
a bond is an instrument of indebtedness of the bond issuer to the holders. The most common types of bonds include municipal bonds and corporate bonds. Bonds can be in mutual funds or can be in private investing where a person would give a loan to a company or the government.
Explanation:
hope that helps!! don´t forget to brainllest
Answer:
The detail that best supports the answer to part A is:
“The Internet has radically changed how news sources communicate with their audience, and it has made it harder to define ‘news media’ exactly.” ( Paragraph 1)
Explanation:
The passage talks about different sources of 'news media'. It can be newspapers or radio or various internet sources which either read or write about the recent events happening across the globe. The passage also says that news media tries to unbiased as much as possible but it is very difficult to decide whether a given information is unbiased or not.
The detail from text which supports this is Option A. It says how internet being so wide these days that it becomes difficult to make out which news from 'news media' is correct and unbiased.
Answer:
land
Explanation:
I think land is the answer
Most native american deaths resulted from disease brought from the old world (Europe)