Answer:
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Answer:
my hero is my old prescool director.
Explanation:
she is my hero because she is super supportive and always helps me. to be heroic means to sacrifice something for someone else. heroes are selfless and serve the community.
I think it is B... I think so
I believe the answer is: bond with different countries
When we bond with different countries, a cultural assimilation would happen among the countries that involved. When this happen, people from each countries will start to adopt each other's language and create a major change to both existing language.
Answer:
B. Galileo was an astronomer who discovered important facts about the solar system.
Explanation:
A summary is a shorter way of telling what happens in a story or article. It only tells the main events or details of the passage. This passage is about Galileo Galilei. The important details are that he was an astronomer and he discovered important facts about the solar system.