The answer is D John realized vacations do not always turn out exactly as planned, but can still be lots of fun. Hope this helps!
"Thomas à Becket" is the one monarch among the choices given in the question that was known as the "holy blissful martyr" whose shrine serves as the destination for Chaucer's pilgrims in The <span>Canterbury Tales. The correct option among all the options that are given in the question is the third option or option "C".</span>
Hello!
Google Scholar is best used for a) scholarly resources, including articles and theses that span countless disciplines.
Why?
Google Scholar is a search engine especially designed for searching and indexing schorlarly and academic resources, like journals, books, technical reports, theses, conference papers and many more. It was launched in 2004. Google Scholar's slogan is "Standing on the shoulders of giants", a reference to the previous work of scientists and scholars, that is the foundation over which the new generations build upon.
Have a nice day!
Answer:
D). 'On the contrary'
Explanation:
As per the question, option D displays the phrase i.e. 'on the contrary' from the given passage that indicates an opposing or contrary thought as this phrase signals the beginning of the ideas in the passage that would contradict the previous ideas presented. <u>This phrase introduces the alternative idea that challenges the prior idea which states that 'every act of kindness is in fact purely selfish' by offering the contradictory claim that 'selfishly motivated giving has done a lot of good in the world'.</u> Thus, the phrase 'on the contrary' signifies contrast and hence, <u>option D</u> is the correct answer.