Answer:
The hunter silently stalks his prey.
Explanation:
Note that it should be in active present-term, for the verb itself is in present terms. Stalks is the word you will use.
Prey is effectively "the hunted", while pray is "making a request to God".
~
Answer:
That fire can put out fire.
Explanation:
The fifth paragraph contribute to the development of ideas in the passage because its:
- provides reasons for why the camp allows limited public access
- illustrates how the camp is used in the present day.
<h3>What was discussed in the passage?</h3>
In the passage, the author talked about the use of camp for training people and other purpose its offers.
Hence, the development of ideas in the passage provides reasons for why the camp allows limited public access and illustrates how the camp is used in the present day.
Therefore, the Option A and B is correct.
Read more about camp
<em>brainly.com/question/15352655</em>
#SPJ1
Answer:
The main action of the story is set in rural Sussex, England, in the 1890s, in a community of country people focused on their land. However, Griffin's flashbacks are set in the urban metropolis of London.
Explanation:
The Invisible Man has a dual setting. While most of the story happens in the rural village of Iping, Griffin's flashbacks about how he became invisible are set in the urban metropolis of London. This double setting highlights the contrast and tension between living in a small village and life in a big city, two antithetical ways of life.
I would say the answer is C) Call 999 as she may experiencing heat stroke. By caused by your body overheating. Hopefully that helps you ❤.