The leader of PLO is Yasser Arafat. Hope this helped!
Answer:
The detail that best supports the answer to part A is:
“The Internet has radically changed how news sources communicate with their audience, and it has made it harder to define ‘news media’ exactly.” ( Paragraph 1)
Explanation:
The passage talks about different sources of 'news media'. It can be newspapers or radio or various internet sources which either read or write about the recent events happening across the globe. The passage also says that news media tries to unbiased as much as possible but it is very difficult to decide whether a given information is unbiased or not.
The detail from text which supports this is Option A. It says how internet being so wide these days that it becomes difficult to make out which news from 'news media' is correct and unbiased.
It was 1496-1497 hope this helps
<span>D. France needed the money to fund a war against Britian
hope this helps
</span>
Answer:
C. They wanted to hire people who work for the lowest wages to increase profits.
Explanation:
In the 1800s, women did not have many opportunities to work outside the home, most careers were male dominated, while women raised children at home. Children had even fewer working opportunities. The factory owners took advantage of these facts. They often paid women and children low wages because they wouldn't get more money anywhere else, and extreme poverty forced them into the workforce.