The answer to your question is 1,3,5
Answer:
1 is A 2 is F 3 is A 4 is G
Explanation:
first one: 'sea horses are unusual' is an opinion because it cannot be backed by facts. some people might say that they look very normal.
second one: G and H are opinions. F and I and facts but sea horses' life span isn't mentioned in the passage.
third one: its said in the passage that seahorses are about 1.5 to 12 inches long. 1 is the only option that doesn't fit in that range.
fourth one: G is only one that cannot be backed by facts.
Answer: appositive
Explanation:
An appositive is a noun phrase whereby one noun or in some other cases a pronoun is used, then there'll be another word that'll be used to clarify the noun or pronoun.
In thus case, the noun is "Dr. Benton Jones" while "a winner of the Nobel Prize for his chemistry theories" is clarifying Dr Benton Jones.
Therefore, this is an example of appositive.
<em>Adjectives</em> are the part of speech which qualifies the noun or pronoun. They may be placed before the qualifying word.
<u>For example,</u> this <em>cute</em> baby is eating an apple.
Whereas,<em> adverbs</em> refers to the set of words or word which qualifies the adjectives.
<u>For example,</u> the girls are speaking <em>softly</em>.
Hence, to form an adverb through adjective, they can be formed by adding –ly to the end of the word.
<u>For example,</u> they performed bad/badly in the exam
how did they perform? <em>badly</em>.
Hence, it is an adverb.
Answer:
Robert walks Edna home, and is shocked to find a photograph of Arobin among her sketches. She explains that she had been using the photo to sketch Arobin's portrait. After telling her his thoughts and feelings while in Mexico, he feels she is mocking him and pronounces her cruel.
Explanation: