The statement about melatonin as the chemical that regulates the sleep and wake cycle is the supporting detail. Thus, option D supports the main idea of the passage.
<h3>What is a supporting detail?</h3>
Supporting detail is a statement that includes the data that are well researched and have examples and detailed descriptions that support the central idea that serves the purpose of the essay.
The main idea is the central thought that the passage wants to deliver to its reader and is supported by the details that clarify the idea about the topic.
Here the main idea is about the sleep cycle that is regulated by the hormone melatonin released by the brain. It balances the sleep and the wake cycle of the person and varies with the age. Its release controls the sleep pattern and regulates the best function of the body.
Therefore, the release of melatonin best supports the idea of the passage.
Learn more about supporting details here:
brainly.com/question/11669714
#SPJ1
Answer:
The four selections use different media to present information about effects of human activities on the environment. There are advantages and disadvantages to each medium. For example, the photographs and diagrams in "A Natural Balance"
Answer:
maybe it's saying a life without colour or pain is a boring life. You need inconsistency and other things to learn and live your life differently.
Explanation:
poetry, metaphor,symbolism
Answer:
Explanation:
A. John decides to practice harder to make the soccer team
The reason this is the answer is because Fiction means that the writing is untrue. It doesn’t mean that the writing can happen in real life, but it is just a story. The last 2 options are facts which is non-fiction and letter B doesn’t fit the best.
Letter A makes the best option for fiction