Is there an all of the above? I guess if I had to answer, i would say A. Grest battles
Answer:
By the time he left office in August 1857 to represent the territory in Congress, Stevens had "negotiated ten treaties providing for the quieting of Indian title to some hundred thousand square miles of land."
<span>The Sudetenland contained 3.5 million Germans who had been cut off from the rest of Germany after the creation of Czechoslovakia by the Treaty of Versailles. Hitler felt he had a legitimate claim upon the area because he saw it as German land. Also, Sudeten Germans claimed they were victimized by the Czech government and wanted home rule or union with Germany. Britain was reluctant to involve herself because she had inadequate armed forces to do so and had no treaty obligations to Czechoslovakia. After the Bad Godesberg and Munich conferences the four main European powers (Britain, France, Italy and Germany) decided, without the presence of the Czech leader, to give the Sudetenland to Hitler over a ten day period. The Czechs had little alternative but to agree to Hitler's demands, as they had few allies and a weak army. (However they did have an alliance with France which they failed to honor) By the 1st of October 1938 the Sudetenland had been fully surrendered to Hitler.</span>
Answer:
Muscat is the largest and the capital city of Oman. It is located in the northern, coastal part of the country, and it is facing the Gulf of Oman which is a part of the Arabian Sea. The opposite shores of the southern Iran are located about 100 miles north and north west of Muscat.
Explanation:boom hope that helps:)
Answer:
The detail that best supports the answer to part A is:
“The Internet has radically changed how news sources communicate with their audience, and it has made it harder to define ‘news media’ exactly.” ( Paragraph 1)
Explanation:
The passage talks about different sources of 'news media'. It can be newspapers or radio or various internet sources which either read or write about the recent events happening across the globe. The passage also says that news media tries to unbiased as much as possible but it is very difficult to decide whether a given information is unbiased or not.
The detail from text which supports this is Option A. It says how internet being so wide these days that it becomes difficult to make out which news from 'news media' is correct and unbiased.