<span>to evoke in colonists the need for urgency in their quest for independence</span>
Answer:
A.freewriting
Explanation:
Because that's why I understand but I'm not sure
The correct answer is this: SHE DIVULGES HER DISDAIN OF HIS SUPERFICIALITY.
To be superficial means to be shallow, to lack depth. From the passage given above, the man in the passage show his ignorance by revealing that he has never seen white elephants before and the reply that the girl gave him shows that, she dislike his ignorance in such matter.
Answer:
Sorry pls ur question isn't actually clear
Answer:
So imagine your someone who has mental health issues like ADHD and "special needs" I don't really see how this could affect the outside world but the world in the prison/Jail. Because these people could be a danger to them by their actions. One small fight or messup and they could throw a tantrum.
Explanation:
I'm not sure if this is what you asking for but gl! Hope you have a wonderful day!! <3 :))