1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
ivolga24 [154]
3 years ago
13

Which theme is best supported by this passage?

English
2 answers:
Archy [21]3 years ago
5 0

Answer:

um, dont you have your answer then?

Explanation:

ella [17]3 years ago
4 0

Answer:Power Can Corrupt Anyone

Explanation:

Picture ⬇️

You might be interested in
Rainforests
Vedmedyk [2.9K]

Answer:

1-Rain forests are important because they give us oxygen,and they also provide food for animals and humans.-2 fact

2-Thrive-to try to go for it.

3-To inform you about rainforests and how they are important.

4- To inform you about rainforests.

5-Rainforests are natural air filters. They store and filter excess carbon and other pollutants from the atmosphere and release oxygen through photosynthesis. Without rainforests, our planet is unable to mitigate excess greenhouse gas emissions, which destabilizes the Earth's climate.

Explanation:brainliest plz

4 0
3 years ago
In his “Letter from Birmingham City Jail,” Dr. King uses the phrase I don’t believe . . . twice. Which rhetorical device is he u
podryga [215]
He is using parallelism due to him emphasizing.
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Passage link:https://www.commonlit.org/texts/athena-and-poseidon-s-contest-for-athens
borishaifa [10]

Answer:

b

Explanation:

A useful gift is better than a dramatic one

5 0
3 years ago
Please help this is due tomorrow.
mart [117]

Answer:

The message of this poem is about someone who grew up in China, but kept diaries in English, who so much pride in their homeland where they grew up in. This person seems to value the true beauty of their country. This poem is very meaningful, emotional, and has a good message of loving and apricating where you grew up and noticing the little things that make it great.

Explanation:

Hope this helps, I tried my best.

7 0
3 years ago
The lines "He did not know that he was dead, then" (paragraph1) and "And then he died. He did not know he was dead"
svetoff [14.1K]

Answer:

E. reinforce one of the motifs of the passage

Explanation:

The lines "He did not know that he was dead, then" (paragraph1) and "And then he died. He did not know he was dead"

(paragraph 4) serve to do all the following EXCEPT reinforce one of the motifs of the passage.

The lines shows a connection between the two paragraphs, makes useful characterization and shows the speaker's desire for death. However, it does not reinforce one of the motifs of the passage.

When making a narration, a motif repetition can be used to show mood or produce the theme of the narration and this can be done primarily through imagery, or language.

6 0
3 years ago
Other questions:
  • Read the paragraph. Leonardo da Vinci’s painting Mona Lisa is a beautiful portrait of a Florentine lady, Lisa Gioconda. Many art
    11·1 answer
  • What were two reasons why the U.S was largely involved in foreign events during much of its history
    11·1 answer
  • In which sentence is the underlined phrase an adverb clause?
    12·2 answers
  • Has any one read the book wonder. I need a summary on pages 1-6 quick. Thank you all.
    5·1 answer
  • On page 2 passage 2, why does the author use the words "battered yellow pages"? I-ready questions
    9·1 answer
  • I'm stressing out, What should I do?
    11·2 answers
  • WILL GIVE BRAINLIEST IF YOU HELP ME
    9·1 answer
  • Read the myth of Pandora’s Box. In Greek mythology, the gods often display character traits that are very human. Choose ONE of t
    5·1 answer
  • Prisoners should be allowed to vote speech​
    9·2 answers
  • Compare and contrast Using Uber vs. taking a cab. Needs to be in essay format.
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!