Answer:
In Act I, Scene 6 of "Macbeth," King Duncan, the Scottish lords, and their attendants arrive outside Macbeth's castle. With great situational irony, King Duncan praises the congenial atmosphere and pleasant environment, thanking Lady Macbeth for her hospitality:
This castle hath a pleasant seat; the air/Nimbly and sweetly recommends itself/Unto our gentle senses. (I,vi,1-3)
Explanation:
when they are giving certain plots
Answer:
Sad, depressed, or dispirited
Explanation:
Hope this helps! Also not sure what paragraph or where it is but this is the definition!
Answer:
Information that can support your claim taken from the text.
Explanation:
Text evidence is when you have a passage or a story, and forexample your writing an essay. It might say text evidence when you need to get some kind of quote or information directly from that passage or story.