Answer:
To gain independence
Explanation:
The colonists fought the British because they wanted to be free from Britain. They fought the British because of unfair taxes. They fought because they didn't have self-government. When the American colonies formed, they were part of Britain.
First of all, the passage mentions street children by saying "children pitching pennies" and "kicks and cuffs are their daily diet". Also, pollution is touched in this passage as it mentions "summer stenches" which are bad smells that come because of urbanization and the drains that have foul smells (hence they mention "sink"). We also see how neighborhood noises and noisy people from all around the area show up in urbanized areas because of cramped spaces. Hence, quarreling is mentioned here as well as instances of profanity.
The rural free delivery bill
Answer:
I believe it would be, The United States military became directly involved in the conflict.
Have a good one!
~Real
Answer:
a mirror is opaque because it is letting light bounce back if it was transparent is would let all the light pass through the object if its translucent it would let some of the light pass through it. the mirror is opaque because the light is bouncing back that is why your able to see yourself.