The inference is that the use of juxtaposition in this excerpt affect the meaning of the passage affect the understanding of the setting as C. it illustrates a literal and figurative divide between two places.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference is the conclusion deduced based on the information given in the excerpt.
In this case, the inference is that the use of juxtaposition in this excerpt affect the meaning of the passage affect the understanding of the setting as it illustrates a literal and figurative divide between two places.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ4
For your question, it is needed cite it. So the answer is Yes. The quotation should be followed by the author's name and a page reference in parentheses. It is for you to give credit to the author and to avoid from getting a plagiarized work.
Answer: I’m pretty sure it’s 1c and 2b
Explanation:
Answer:
Complete sentence.
Explanation:
A sentence fragment is a clause or a group of words that are part of a sentence but do not form or make a complete sentence. They can be best identified by the structure or composition of the sentence, as it will miss either a subject, a verb or an object, or a complete thought. Even if it contains both a subject and a verb, it can sometimes be a sentence fragment.
The given sentence "the author researched the Great Depression" is a complete sentence as it has all the necessary elements of a complete sentence.
Answer:
The full title of Swift's pamphlet is "A Modest Proposal for Preventing the Children of Poor People from Being a Burthen to their Parents, or the Country, and for Making them Beneficial to the Publick." The tract is an ironically conceived attempt to "find out a fair, cheap, and easy Method" for converting the starving children of Ireland into "sound and useful members of the Commonwealth." Across the country poor children, predominantly Catholics, are living in squalor because their families are too poor to keep them fed and clothed.
The author argues, by hard-edged economic reasoning as well as from a self-righteous moral stance, for a way to turn this problem into its own solution. His proposal, in effect, is to fatten up these undernourished children and feed them to Ireland's rich land-owners. Children of the poor could be sold into a meat market at the age of one, he argues, thus combating overpopulation and unemployment, sparing families the expense of child-bearing while providing them with a little extra income, improving the culinary experience of the wealthy, and contributing to the overall economic well-being of the nation.
The author offers statistical support for his assertions and gives specific data about the number of children to be sold, their weight and price, and the projected consumption patterns. He suggests some recipes for preparing this delicious new meat, and he feels sure that innovative cooks will be quick to generate more. He also anticipates that the practice of selling and eating children will have positive effects on family morality: husbands will treat their wives with more respect, and parents will value their children in ways hitherto unknown. His conclusion is that the implementation of this project will do more to solve Ireland's complex social, political, and economic problems than any other measure that has been proposed.