Answer:
I believe the answer is D
Explanation:
Normally there is one strong thesis and the rest of the passage is eveidence to support that thesis. However, this passage is just a bunch of theses put together in a passage. There is no evidence.
Answer:
The good hope foundation
Explanation:
Makes grant to organization. Provides advocacy/advice /information
Answer:
Potential risks on social media can include: ... Bullying / harassment ,young people had experienced threatening or abusive messages on social media. Accidental or coerced sharing of personal information – could lead to theft or more targeted harassment.
Explanation:
hope it helps
Answer: C. hyperbole.
Explanation: An Hyperbole is a literary device which consists in make an obvious exaggeration to help to emphasize a point in a text. In the poem "For a Lady I Know" by Countee Cullen, we can see a clear example of an hyperbole, because the author intentionally exaggerates the Lady's racism by saying that she thinks that even in heaven there is a separation of classes, where the black cherubs are the ones to do the chores.