Answer:
“If you use your computer multiple times per day, it's best to leave it on. ... “Every time a computer powers on, it has a small surge of power as everything spins up, and if you are turning it on multiple times a day, it can shorten the computer's lifespan.”
Explanation:
please mark me brainliest or follow me pleeease.
Answer:
B. Galileo was an astronomer who discovered important facts about the solar system.
Explanation:
A summary is a shorter way of telling what happens in a story or article. It only tells the main events or details of the passage. This passage is about Galileo Galilei. The important details are that he was an astronomer and he discovered important facts about the solar system.
I think he says I want food and a wife sorry if im rong its been a while scince i've read that book.
Answer:
"People can change for the better".
Explanation:
The excerpt supporting the theme i. e. "people can change for the better" because in the story of "a reformation" written by o' Henry shows that a person who commits many crimes can change himself if he decided to change. People are able to change themselves for their beloved just like in the story of reformation in which a person named Jimmy Valentine changed himself for his beloved.