answer:
Copying and pasting information someone else wrote and trying to present it as your own
explanation:
plagiarism is when you copy someone's work, present it as your own, and do not credit them.
Answer: in the first passage the author means lonely as the regular definition which is being alone. He talks about the flowers and things because he is having alone time admiring them. He also talks about how he usually go on this walk to admire plants. Also, he talks about how he is so alone that nature is pretty much his friend.
The second passage refers to being lonely as in the greatness in enjoying your imagination when your friends are not around. For example, boredom can be used as the way this passage describes being lonely. In the first stanza, the poet says that he was wandering lonely as a Cloud that floats on high o'er vales and Hills. The phrase refers to him being roaming around without any purpose. He was all alone like a cloud that floats high in the valley.
Explanation:
I believe that MLK's dream has not completely come true in present day America. He states that "my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character". However, in recent news there was a rise of police brutality that is completely on the basis of discrimination. In order for his dream to come true, there should be no possibility of anyone, or his children, being treated differently due to skin color. I am not entirely sure if this discrimination applies to all social classes, but I know that we still have work to do in obtaining this dream.