Answer:
Explanation:
Thomas Jefferson is considered the primary author of the Declaration of Independence, although Jefferson's draft went through a process of revision by his fellow committee members and the Second Continental Congress.
How the Declaration Came About
Map of the British Colonies in North America in 1763Map of the British Colonies in North America in 1763
America's declaration of independence from the British Empire was the nation's founding moment. But it was not inevitable. Until the spring of 1776, most colonists believed that the British Empire offered its citizens freedom and provided them protection and opportunity. The mother country purchased colonists' goods, defended them from Native American Indian and European aggressors, and extended British rights and liberty to colonists. In return, colonists traded primarily with Britain, obeyed British laws and customs, and pledged their loyalty to the British crown. For most of the eighteenth century, the relationship between Britain and her American colonies was mutually beneficial. Even as late as June 1775, Thomas Jefferson said that he would "rather be in dependence on Great Britain, properly limited, than on any nation upon earth, or than on no nation."[1]
But this favorable relationship began to face serious challenges in the wake of the Seven Years' War. In that conflict with France, Britain incurred an enormous debt and looked to its American colonies to help pay for the war. Between 1756 and 1776, Parliament issued a series of taxes on the colonies, including the Stamp Act of 1765, the Townshend Duties of 1766, and the Tea Act of 1773. Even when the taxes were relatively light, they met with stiff colonial resistance on principle, with colonists concerned that “taxation without representation” was tyranny and political control of the colonies was increasingly being exercised from London. Colonists felt that they were being treated as second-class citizens. But after initially compromising on the Stamp Act, Parliament supported increasingly oppressive measures to force colonists to obey the new laws. Eventually, tensions culminated in the shots fired between British troops and colonial militia at Lexington and Concord on April 19, 1775.
Answer:
they never paid for the crimes
Explanation:
The correct answer would be A
Answer:
B: Both empires sought to project power as a mean of expanding their territories.
Explanation:
We can eliminate A as the passage mentions nothing about rebellion.
B is correct, by elimination of other options and I got it right on edge.
We can eliminate C as it does not mention a comparison between the two nations, thus we can not decide who had more political power.
D is wrong because the passage mentions the Songhay extracting wealth, but option D places wealth extraction on the Mughals.
Hope this helps.
Answer:
B.
While it is true that we do get to serve the jury every now and then, we do not get to create policies... We do however pay taxes
*LadyNicole
Explanation: