Answer:
1. How does this paragraph support the article's overall purpose?
2. What details support this paragraph’s connections to its own topic?
Explanation:
 
        
             
        
        
        
The figurative language contributed to the tone, mood, and overall meaning of the passage as it allows the readers to imagine what the author meant in the literary work. 
<h3>What is a figurative language?</h3>
It should be noted that a figurative language simply means the use of words to convey a complicated meaning to the readers.
In this case, the figurative language contributed to the tone, mood, and overall meaning of the passage as it allows the readers to imagine what the author meant in the literary work. 
Learn more about figurative language on:
brainly.com/question/809737
#SPJ1
 
        
             
        
        
        
"Whose dream is this, I would like to know:"
        
                    
             
        
        
        
Well, you could say that the purchasing power of a dollar is much less because more money is made and causes the worth of the dollar bill to decrease, making things more expensive. This is called inflation. However, when less money is made, the worth of a dollar bill increases, and things become less expensive. this is called deflation
        
             
        
        
        
He shows his intelligence and cunning. He first tricks the Cyclops with the story about his name so as to have him say that nobody hurt him, and then he devises a plan with the sheep which shows that he's not just physically capable of being a warrior, but also an intelligent man. Of course, he messes it up in the end by being too proud and vain, but before that everything was working fine for him.