1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Leya [2.2K]
3 years ago
11

What rhetorical appeal is Brutus using in this passage from Act III, scene ii of Julius Caesar?

English
1 answer:
Shalnov [3]3 years ago
4 0

------pathos------ D.


You might be interested in
Which word has the same connotation as the underlined word in the passage?
LuckyWell [14K]

Answer:strived

Explanation:

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Let me count a few things that I can't do without. In the past there were letters, so envelopes and post offices were essential.
timofeeve [1]

Answer:

The old time is beautiful which is now vanished.

Explanation:

This quote means that there was a beautiful time when there is no advance technology of communication. People send messages through letters and there is a post office in each village and city. We wait for the reply of the letter curiously but that beautiful time is replaced by technology which do our too fast but the love and curiosity present in old times are lost due to these technology. Due to daily interaction of people with each other through advance technology, the love and happiness of meeting friends and relatives after a long time also vanished.

6 0
3 years ago
Which of these defines Rationalism ?
Gnom [1K]
What are the options on this. ???
3 0
3 years ago
Read the excerpt from It's Our World, Too!: Young People Who Are Making a Difference.
Natasha2012 [34]

Answer:

Option b. The statement that best describes the change in Neto since the beginning of the story

Explanation:

At the beginning of the story, Neto is not fully aware that he can make an impact in trying to make the world a better place for everyone. After realizing that racists remarks are being made by the fans at the football games, he decides that he should take action against it in order to attempt to change it. When he goes to the coach and expresses that he is not going to stay in the team if that continue to happen, and the coach does not supports his decision, Neto does not back down, but reinforces his beliefs and decisions.

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
My favorite season is summer because I like sunny weather​
Ber [7]

Answer:

<em>sunn</em><em>y</em><em> </em><em>we</em><em>ather</em><em> </em><em>is</em><em> </em><em>nice</em><em> </em><em>wether</em><em> </em><em>bec</em><em>ause</em><em> </em><em>sun</em><em> </em><em>is</em><em> </em><em>near</em><em> </em><em>from</em><em> </em><em>earth</em>

8 0
3 years ago
Other questions:
  • Which professional must master the art of refutation to be successful?
    15·2 answers
  • In China, the goal is to avoid
    8·1 answer
  • Can somebody please please help me in these questions that I did not finish the story is included!!!!!!!
    6·1 answer
  • Why has Macbeth been adapted
    7·1 answer
  • Lola measures three buttons for a shirt she is making.one button is 1/8inch,one is 3/8inch,and one is 1/4inch.which button is sm
    6·1 answer
  • Digital citizens are creators and consumers of?
    9·1 answer
  • Consider their personalities, motivations and relationships. What kind of character is each<br> man
    15·1 answer
  • PLEASE HELP ME DUE TODAY​
    7·2 answers
  • Hey y'all i really need help on this one.
    13·1 answer
  • 5
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!