Slinking !! since slinking means to move slowly and carefully with gliding steps !!
        
                    
             
        
        
        
Answer:
The sconce refers to the wall lights, this is light fixtures that appear on the wall, and provide lighting. They can be located inside and outside of the buildings, although their function is mainly decorative. The light goes upwards and the sconce also can hold a candle or a torch. It is mostly made of silver or brass.
 
        
             
        
        
        
The sentence that can be removed <u>without affecting the explanation</u> is "<em>In the 1800s, the United States was still a very young nation, trying to solidify its identity</em>."
The reason this sentence can be removed is that it does not offer any necessary information to the explanation. The passage is about how technology leads to bigger cities. This information is conveyed just as efficiently without the need for the first sentence. 
Rather than serving to offer information, the first sentence in the passage serves as a sort of <u>introduction</u> to the text. The very next sentence can just as easily serve as an intro to the passage while providing context for the development of early technology that led to the industrial revolution. 
For these reasons, the sentence "<em>In the 1800s, the United States was still a very young nation, trying to solidify its identity</em>." can easily be removed from the passage <u>without affecting</u> the explanation. 
To learn more visit: 
brainly.com/question/816588?referrer=searchResults
 
        
             
        
        
        
Answer:
We have done all the activities very well
I intently thought of going to the gym
I honestly replied to the old man
He was badly beaten because of theft
 
        
             
        
        
        
Answer:
yesterday I was very happy because of starting our online classes in lockdown