problem/cause/solution
The passage first identifies the problem as the tires "piling up in empty lots." Then it is explained how those tires got there: the cause. The author says that since "it is expensive and dangerous to dispose of tires" people don't dispose of them and they just keep piling up. Then the passage ends with a solution. The author mentions how tires can be shredded and turned into rubberized asphalt for paving projects.
Is this comprehension if it is, you needed to send a picture then I would’ve read it, and answered for you
Answer:Phil Ochs sang it in 1965
Jimmy Webb sang it in 1977
Explanation:
Answer:
The Summaries
Explanation:
The area below the horizontal margin near the bottom of the page should be reserved for a summary of the notes on that page. A summary is brief at most, only a few sentences. The page summary provides a concise review of the important material on the page.