The correct answer is the last option: entrepreneur. <span>The entrepreneur is the one who capitalized on the new fitness trend by becoming a physical trainer and constructing a large gym and have a profit out of it. </span>
Answer:
work hard OR you will fail
According to this passage, Margarita’s thoughts help the reader infer that Mrs. Flowers “thinks of Momma as a friend”. Evidence is shown in the passage that when Momma and Mrs. Flowers are talking, Mrs. Flowers is giggling but not to make fun of Momma’s way of speaking but because of what Momma is telling her. Also, by mentioning in the text that they engaged in an “<em>intimate conversation</em>” shows that Mrs. Flowers is not embarrassed or does not feel superior to Momma. Instead, what this passage shows is that Margarita is embarrassed by Momma’s way of speaking: “<em>I waited for the ground to open up and swallow me</em>”.
Answer:
They Both Die at the End is a devastating yet uplifting story about two people whose lives change over the course of one unforgettable day. According to the book synopsis: “On September 5, a little after midnight, Death-Cast calls Mateo Torrez and Rufus Emeterio to give them some bad news: They're going to die today.
Answer:
the 3rd one.
Explanation:
The 3rd one because you are saying that SHE said it but however you need to have what she says in quotes!