Answer:
A. how much to charge.
Explanation:
A free-enterprise system also referred to as capitalism or free market can be defined as a type of economy in which prices, products and services are being determined by the market rather than the government. Thus, a free-enterprise system is devoid (free) of government regulations, interference or control because the market (enterprises) are the ones who are saddled with the responsibility of determining the market forces.
Simply stated, a free-enterprise system is a type of economy that is completely driven by demand and supply of goods and services.
Some of the characteristics of a free-enterprise system are;
- Citizens have rights to the ownership and use of private property.
- The consumers are free to make their economic choices or decisions such as deciding on which product to buy, which goods interest them, where to shop for goods, etc.
- The producers are free to make their economic choices or decisions such as deciding on how much is to be charged on a product.
Hence, in a free-enterprise system, producers decide how much to charge.
Answer:
los REFRANES se utilizan para expresar una creencia o una opinion popular por medio de un enunciado breve y creativo.
Answer:
Hello, this is not a question but you are correct.
Explanation:
Also, maybe ask biology questions under "biology" instead of world languages you might get better tips! :)
The message the author convey through the use of irony in the passage is;
- When the opponent speaks rudely to Anthony, the author shows that taking something for granted will bring a person bad luck.
<h3>The summary of the passage "an election day surprise.</h3>
Anthony and an opponent contested for a position in the school. The students were anticipating the result of the election, so, Anthony went ahead to congratulate his opponent in advance.
His opponents smiled smugly, her braces flashing at him as she said, arrogantly, “Thanks, Anthony, and better luck next year, okay?”
At the end of the election, Anthony won to his dismay and he was asked to deliver his speech.
Learn more about passages:
brainly.com/question/24858866
Answer:
Somewhat nervous around other people.
Explanation:
If you continue to read the book, he admits to being a socially awkward and quiet person to Anne when they talk with eachother.